Σχετικά με το L Design Group

E-mail Εκτύπωση PDF

lia-profile

Η Λία Mπέρναρντ ασχολείται  με τον σχεδιασμό και την επίβλεψη  της άρτιας κατασκευής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων,  όπως επίσης και με την επιλογή του στυλ, υλικών, επίπλωσης και έργων τέχνης και χαλιών που συμπληρώνουν την διακόσμηση του χώρου.
Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και κατασκευή επίπλων  και αντικειμένων που είναι "μοναδικά" για τον κάθε πελάτη,  με επιλεγμένα υλικά και   ιδιαίτερες  πατίνες.
Η πείρα μας  δίνει την δυνατότητα να προλάβουμε λάθη που αναπόφευκτα προκύπτουν κατά την διάρκεια μιας κατασκευής η γενικής επισκευής , και η γνώση της αγοράς μας επιτρέπει να προτείνουμε τις πιο οικονομικές και ποιοτικές λύσεις υλικών.
Έτσι,  η συνεργασία αποβαίνει ουσιαστικά πολύ επικερδής για τον πελάτη .
Δημιουργούμε χώρους  που έχουν κομψότητα , άποψη αλλά συγχρόνως  ζεστασιά, άνεση και  λειτουργικότητα  συνδυάζοντας ετερόκλιτα στοιχεία σε ένα αρμονικό σύνολο.
Συζητώντας  με τον πελάτη  για  τις προτιμήσεις του και  τον τρόπο ζωής του, πετυχαίνουμε  ένα αποτέλεσμα που τον εκφράζει  απόλυτα αλλά πάντα με αισθητική ευαισθησία.

TI EXOYME KANEI
1990-μέχρι σήμερα
  •  Εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση σε ένα εντυπωσιακό αριθμό ιδιωτικών κατοικιών, βίλλες και διαμερίσματα.
  •  Διακόσμηση των γραφείων για δύο ναυτιλιακές εταιρίες
  •  Ανακατασκευή , εσωτερική διακόσμηση και μετατροπή  ενός παραδοσιακού αρχοντικού σε ορεινό ξενώνα υψηλών προδιαγραφών  («Το Αρχοντικό ΧΑΤΧΗΓΑΚΗ», στο Περτούλι της Πίνδου)
  •  Διακόσμηση στο Elounda Peninsula all suite hotel, καθώς και στο Elounda Mare hotel στην Κρήτη
  •  Διακόσμηση του εστιατορίου “Pluto” στο Κολωνάκι
  •  Διακόσμηση του Σ.Α.Κ.Α  ( Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών)

Σε πολλά από τα projects αυτά συνεργαστήκαμε με γνωστούς αρχιτέκτονες , όπως ο Στέλιος Αγιοστρατίτης, Δημήτρης Αγιοστρατίτης, Σπύρος Βαράγκης και πολλοί άλλοι.
Ελληνικά περιοδικά έχουν δημοσιεύσει επανειλημμένα δουλειές μας .

underline_gallery